Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

UPDATE_01 Design & Visualisation Workshop

Η ανταπόκριση ήδη από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του εργαστηρίου είναι πολύ θερμή. Το ενδιαφέρον και τα σχόλιά σας υπόσχονται μια πολύ ζωντανή και παραγωγική συνάντηση!

Σχετικά με τα ερωτήματα που έχουν ήδη τεθεί, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε τα ακόλουθα:

1. Στο εργαστήριο θα αναπτυχθεί, καταρχήν, μια αναλυτική διερεύνηση της συνθετικής δομής της πρότασης του Τ.Χ. Ζενέτου, με στόχο την επανεπεξεργασία της. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η αναπαράσταση, βήμα προς βήμα, επανερμηνείας της αρχικής πρωτότυπης ιδέας.

2. Η γνώση Rhino, V-Ray, Photoshop δεν είναι προϋπόθεση συμμετοχής. Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει τη δυνατότητα παρακολούθησης από συμμετέχοντες με διαφορετικά επίπεδα γνώσης. Εξετάζοντας τις αιτήσεις, θα μελετηθεί η κατάλληλη συγκρότηση της ομάδας για την διασφάλιση των στόχων που έχουν τεθεί.

3. Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει το δικό του laptop, ενδεχομένως, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να εξεταστεί και το ενδεχόμενο εγκατάστασης του προσωπικού του desktop κατόπιν συνεννόησης. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τις εκδόσεις λογισμικών που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να είναι, ήδη από την πρώτη μέρα, όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουν να εργάζονται.

4. Η μεθοδολογία διδασκαλίας ακολουθεί τη λογική της real-time προόδου όλων των συμμετεχόντων ταυτόχρονα με την εξέλιξη των tutorials.

5. Ο χώρος διεξαγωγής του εργαστηρίου είναι: Ctrl_Space Lab, Λ. Ειρήνης 30-32, Εμπορικό Κέντρο Ηλιοτρόπιο, 1ος όροφος, Ηλιούπολη. Μετρό Σταθμός Ηλιούπολη, Λεωφορεία 237-218-208, πρόσβαση από Αττική Οδό-Περιφερειακή Αλίμου-Κατεχάκη, Λεωφόρο Βουλιαγμένης κ.λπ. Στάθμευση δωρεάν στη γύρω περιοχή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Θα ακολουθήσει και νέα ενημέρωση με περισσότερες οδηγίες.

6. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

7. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, στο control.space.workshops@gmail.com .

8. Ελέγχετε τη διεύθυνση www.controlspacelab.blogspot.gr για νέες ενημερώσεις.

Πολλούς χαιρετισμούς!


Η Ομάδα του Ctrl_Space Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments will be moderated before being published. Thank you!